17 Ağustos 2013 Cumartesi

21 aylık olunca!!

Uzuuuun bir aradan sonra nerden başlasam ki acaba:)) dünyalar tatlısı yiğenimin dünyaya gelmesinden mi? ,arkasından ailemize katılacak 3.bebekten mi:))ikizim dogum yaptı, arkasına ablam hamile kaldı:))Yiğite 2.bir kuzen geliyor:))
Bunlar olup biterken Yiğit 21. Ayını doldurmak üzere ve bununla birlikte gelen sıkıntılarımzda kendini hafiften belli ediyor!! Neyden mi bahsediyorum!?! 
2 Yaş sendromunu duymuştur çocuk bakan herkes... Yiğit bebekliğinden beri çok pozitif ,dışa dönük sürekli gülen bir bebekti..şimdilerde biraz huysuz biraz şikayetçi ve istedikleri olmazsa mutsuzluğunu fazlasıyla belli eden hallere girdi:((haa birde oyuncaklarını birden sinirlenip oraya buraya fırlatan çocuk sonrasında bana bakıp benim tepkimi ölçmeye çalışan koca adam olyor!!
Ona zıt gitmemeye çalışıyoruz babasıyla, elimizden geldiğince!?!
2 yaş sendromu yaşayan var mı?
Tavsiyelere ihtiyacımız olabilir:))

2 yorum:

  1. olmaz mı bitanelerim:) en büyük tavsiyem, duygularını onun yerine isimlendir. Yani, bir şeyi yapamadı diye kızıyor mu, sen de ki şimdi kızdın biliyorum ama bak şöyle yapmayaı denebilirsin, diyerek ona yardımcı olmak, yarıdm edeyim mi diye sormak.. naçizane.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın canım..zor zanaat bebek buyutmek:))onu üzmeyi hiç sevmiyor ve istemiyorum, malesef oluyor bazen!hep kahkaha atsınlar olmaz mı:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...