25 Nisan 2013 Perşembe

Büyümesine alışmak!!

18.aya bastıgımız şu günlerde bebeğimin saclarına aşıkken biz ne yaptık cok uzadı diye saclarını kestirdik!!!
Aman allahımm tam bi hayal kırıklıgıydı benim için:( henüz buna hazır olmadıgımı çok gec farketmiş bulunmaktayım.Babası gidelim derken hep erteliyordum ama bu defa ben de istedim gitmeyi.. Ama sonuç gözümün önündeydi ve ben cok mutsuzdum.Çünkü bizim bebeğimiz oldu koca adam!! Tabi eve döndüğümüzde ikimiz de cok mutsuz ve pişman anne baba olarak gözlerimiz dolu bi şekilde birbirimize baktık:))
Aradan iki gün gecti ve sevgili arkadasım ( nazlıcım) şu yorumu yaptı alıştın mı bebeğinin büyüme fikrine:)))
Olay bu galiba büyümesine alışmak!!!
Evet cok zor oldu bu fikire alışmak ama benim minik bebeğim büyüyor:))
Şimdi koca bir Yiğit varmış gibi yanımda:))
Olayın komik tarafı sanki Yiğit birden çağ atladı ya , hadi anne ödevimi yapalım dicek ya da ben ne dersem anlayıp yapıcak modundayım:)) bundan nasıl cıkıcam bilen var mı:))!?!









6 yorum:

  1. Senin yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum canım arkadaşım ama şundan emin ol Yiğitim bu haliylede çoookkk tatlı çok yakışıklı bi çocuk bu sadece bi alışma dönemi şuan onu ilk defa böyle görmenin verdiği şaşkınlığı yaşıyorsun ama kısa bi süre sonra seninde gözün alışacak ama evet katılıyorum saç kestirmek sanki bebeklikten çocukluğa geçiş evresi gibi oluyor ama sühanım oğluşlarımız artık büyüyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet Begümcüm sen daha erken yasadın bunu:)) zaman cok hızlı geciyor her anın tadını cıkarmak gerek di mi:)) buna da alısırız artık yapıcak bişey yok:))

      Sil
  2. ahh canım yaa tuylerim diken diken oldu, yasi ikiyi gecen bir bebege hala meme vermeye devam eden biri olarak benzer bir durumdayken ikmiz icin de soyluyorum:) buyuyorlar, ve her yaslarinin apayrı bir guzelligi var, onlarla birlikte biz de buyumek zorundayiz :))

    Ayrıca Begume katiliyorum, yigit o kadar guzel ve yakisikli bir cocuk ki her haliyle guzel, bu halini de ben cok begeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cok haklısın tabi yureğim yavaş yavaş kabul ediyor:)) canlar:)))

      Sil
  3. Saçı uzun bir minikte bizim evimizde var, bizde kıyamıyoruz kestirmeye, hatta Yiğitin saçından daha uzun, nasıl kestiricez bilmiyorum..
    Yada seninde söylediğin gibi büyümesine nasıl alışacağız :)
    minik Yiğit çok yakışıklı olmuş. darısı Çınar'a :)
    Nazlı'yı ve seni yeni tanıdım, miniklerinizde sizde çok şekersiniz, artık izliyorum,..
    bende beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloguma:))hemen size misafir olacagım..Çınar da çok tatlıdır eminim:)benim tavsiyem birden cok kısa kestirmeyin!!yavas yavas geçiş yapın,gerçi sıcak günlere girdik enseleri cok terliyor ama bizim ki gibi bir model uzun sürede uzuyor:)))şimdilerde daha iyi oldu ama het baktığımda içim cız ediyor inan!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...