5 Mart 2012 Pazartesi

Uyku düzeni!!

Yiğit bey omuzda uyumaya bayılıyor,aslında ben de çok seviyorum ama alışır diye çok fazla bu pozisyonu secmiyoruz yatarken , birde kendisi gun geçtikçe biras daha agirlasiyor:)))haliyle omuz falan kalmiyor...simdilerde yatağında tek basına uyumaya çabalıyoruz,bakalım hayirlisi:))
Aslında uyku düzeni derken kimin Icin demişler:)anne Icin mi bebek Icin mi:))
Benim uyku düzenimi soran yok..
Bebek uykusunu almadan hayatta rahat bırakmaz çünkü annesini ve cevresini..
Yazıda eksik gorunce guncellemek istedim:))
Bebeginiz 4 aylık olunca kendi kendine uyutmaya cabalamak gerekiyormus bircok kaynakta okudum..hatta bazı bebekler kendi kendilerine uykuya girme becerisine bu aylarda baslıyorlarmıs..anneyle babaya dusen bunun ustune gitmek!
Yiğit için konusucak olursak o da tesadufen evden temizlik karmasası varken yatagına bırakmıstım donencesiyle oylansın diye,bir de dondum baktım ki kendi kendine uykuya dalmıs!!!
Buu gorunce daha fazla yalnız bırakmaya baslamıstım donenceyi acık..o ona bakarken uyuyu veriyordu ninnisini soyleyip:)))bizim uyku duzenimiz ta ki diş problemi bas gosterince bozulmaya basladı:(((
ates ve agrı huzursuz yapıyor bebekleri ve yanınızı istiyorlar..siz de kıyamayıp alıyorsunuz:))sonra bu ask birde bakıyorsunuz ki beraber gece uyumalarınada donmus!!!
cok keyifli sarılarak uyumak amaaa dikkatttt:)))derim....cunku cok kolay buna alısıyorlar ve yataklarını yadırgıyorlar..sonra en bastan yatagına alıstırmaya calısıyorsunuz..En azından bizim için boyle oldu diyebilirim..

6 yorum:

  1. Her bebek tatlıdır, sevimlidir vs vs ama sanki bu bebek minik Yiğit :) dünyanın en tatlısı en sevimlisi en en en.... her şeyi :)

    YanıtlaSil
  2. canımın içiii:))senin bebeginde en en enn olucakkk:))

    YanıtlaSil
  3. susu bırak uyku düzenini misafirliğe gittiğimizde ki bu anane-babane bile olsa bize merhaba diyen yok, bebeği kucağımdan aldıkları gibi içerde alıyorlar soluğu! yapcak bişi yok :) baby rules the world! :)

    YanıtlaSil
  4. fotoya bayıldım buarada! iphone çok iyi oldu çook! :))

    YanıtlaSil
  5. :))) nazlim aynen oyle hayat onlara guzel:)))
    Bu arada iphone blogdan yaziyorummm:))) bu da baska bi guzel:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...