9 Ocak 2012 Pazartesi

gaz sancısı

ya baska birinin geğirmesinden ya da alttan gaz cıkarmasın bu kadar mutlu olacagın kimse yoktur heralde bebeğinden baska:)
o bir geğirio sanki ben yapmısım gibi nasıl bir rahatlama anlatamam:))cok sukur diyorumgazımız cıktı..canım oğlum benim,cok acı cektiği herhalinden belli..geceleri ıkınmaları:((şimdi oldugu gibi..kuzumun bu haline dayanamıyorum..40 gunde geceni varmıs,sonraen az 3 ay diyen var:((bgn 4 ayı bile duydum..hemen atlatmak istiyorum su donemi..şimdiden özlemini cekiyorum rahat gaz sancısı olmadan gecirecegimiz günleri..
karın ustu yattıgında gaz sancısını bir nebze azaltıo sanki..

uykuya dalıo sonra bizimki:)


doktorumz dedi ki;bizim paşa cok emiyorona gore de mide ve barsaklar genişliyor..bu sancılar ondan ileri geliyormus..care yok.emzik onerdirahatlaması için:)bir bebek bir  emziği bukadar mı sevmez:))hemen atıo,iğrenme hareketleri:)arada zorla agzında tutmaya calısıyorum, o zamanda uykuya dalabildiriyorum..iyi birgelişme bizim için:)
Bu süreç içerisinde doktorumuz nurse harveys diye bir surup tavsiye etmisti bize,bitkisel bir surup..ilaç değil..kullandık biras ama bize cok bir faydası olmamıstı..
sonra başka bir şey keşfettik!!wid salbe...bu bir krem..kimyon ve vazelinden uretilmiş..ilaç değil gene..ve gobek çevresine masaj yaparak uygulyorsun..sonra bizimki pıtır pıtır gazları dışarıvermeye başlamasın mı:))superdi..rahat uykular başladı sonra..herkese tavsiye ederim..
ilaç değilde bitkisel olması başka bir guzel tarafı.http://www.windsalbe.com/turkce/index.htm  burdan gaz masajına da bakıp fikir edinebilirsiniz..


2 yorum:

  1. ne kadar tatlii :) ve ne kadar buyumus! geciyor susu, gaz problemi geciyor ama dis basliyor bu sefer :) o yuzden her iyi oldugu gunun/anın tadini cikarmakta gerek :)

    YanıtlaSil
  2. evet seker..galiba oyle ama bu kucuk adamın gayretini gormen lazım kucucuk bir gaz için:)):((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...